0
Mijn Kazou login

Reservelijst

Boerderijvakantie

Pulle (België)

van tot en met
Geboortejaar: 2007 tot 2010
Opstapplaats: Diepenbeek

€ 144 niet-CM-ledenprijs € 244


Terug naar vakantiedetailWachtlijst

Je koos voor de vakantie Boerderijvakantie van 03/04/2017 tot 07/04/2017 van de regio 'Limburg'.

Op dit moment zijn alle vrije plaatsen uitverkocht. Het kan zijn dat er in de nabije toekomst toch nog plaatsen vrijkomen omwille van een uitbreiding van de vakantie of annulaties door andere deelnemers. Dit is echter geen garantie. Als je zeker wil zijn van een vakantie raden we je aan om een nieuwe keuze te maken uit het ruime aanbod.

Indien je toch liefst voor deze vakantie wil inschrijven, kan je hieronder je gegevens opgeven.

Nogmaals benadrukken we dat we geen vrije plaatsen kunnen garanderen. We raden je eveneens aan regelmatig de website in de gaten te houden.

Inschrijven in groep op de RESERVElijst?

Meteen voor meerdere personen inschrijven op de reservelijst kan niet. Je moet voor elke persoon apart een reservelijstformulier invullen. Wel kan je hier aangeven dat je enkel wil meegaan als volgende andere namen ook meegaan. Opgelet: voor deze personen moet er dus wel ook nog een volledige inschrijving doorlopen worden. Hun namen hier opgeven volstaat niet. Dat is louter informatief en geldt niet als inschrijving op de reservelijst.

Gegevens van de ouder of voogd

(* verplichte velden)

Kind

(* verplichte velden)


Kazou-kortingen

CM-kortingen

Om in aanmerking te komen voor de CM-kortingen, moet je CM-lid zijn. CM voorziet een tussenkomst per ingegane nacht van 25 euro voor de vakanties voor 7- tot en met 14-jarigen, 10 euro voor de vakanties voor 15- tot en met 18-jarigen en 35 euro voor de JOMBA-deelnemers. Zo betaal je de Straffe CM-prijs zoals vermeld in de brochure en op de site.

Indien het gezinshoofd van de deelnemer recht heeft op verhoogde tegemoetkoming (VT), wordt de correcte korting automatisch toegekend.

Bevestigen

Bezig met verzenden...